Exposició tàctiques Publiques 2

portada apaisada inicio

cartel definitivo - web -01Des del 24 de maig, els alumnes Belles arts envaeixen la Casa de l’Alumne amb l’exposició “Tàctiques Públiques 02”. Projecte iniciat l’any 2015 i realitzat la seua segona edició l’any 2016

S’apropien de l’espai emprant el concepte d’art públic, que constitueix una eina essencial per al desenvolupament de projectes que reflexionen sobre les nostres ciutats.

A través de diverses aproximacions a la ciutat des de les arts plàstiques, l’objectiu fonamental és el de reflexionar sobre els nous espais, les identitats i els mandats de gènere de les ciutats heterotópicas que està produint la globalització. La mostra centra la seua atenció en la cartografia com a metodologia interdisciplinària per a intentar traçar mapes de llocs específics, accions, petjades, presències, imatges i emocions que s’amaguen actualment en la dicotomia entre el públic i el privat.

L’exposició ha sigut comisariada per Mau Monleón des de l’assignatura “Tàctiques d’intervenció de l’art públic”, iniciada l’any 2014 en el Grau en Belles arts de la UPV de València, la pàgina web de la qual es pot visitar en:

www.tacticaspublicas.wordpress.com

Es presenten els projectes d’art públic d’un total de 17 artistes:
MÓNICA ACEVES, ADRIAN APARICIO, DELIA PARANY, YOLANDA FRANCO, BEATRIZ GARCÍA DE LA FONT, MARTINA CIOFFI, ÀNIMA GAVALDÀ, MARCELLA GINER, GABRIELE MENCONI, LENA MICHALAK, SERGIO MOYA, JOSE IGNACIO PUIG, LUR CARRASCO, KAROLINA GARDZILEWICZ, ORSOLA SORRENTINO, LLUNA VENERUSO, MARÍA VICEDO

Podràs visitar-la fins al 3 de juny.