Planta Primera

Aules d’estudi

Aquesta primera planta és on es troben la major part dels espais dedicats a l’estudi. Disposa d’una gran sala d’estudi en silenci per a l’estudi individual, amb capacitat per a 118 llocs.

Sala d’informàtica I

Aquesta aula està formada per 30 equips informàtics connectats a Internet, amb el paquet informàtic Microsoft Office complet, i connectats a dues màquines multifunció (impressora, fotocopiadora i escàner) amb sistema d’impressió de prepagament.

Sala d’associacions

En un altre espai es troba la sala d’associacions d’alumnes de la UPV. Aquest espai es concep com un hotel per a les associacions d’alumnes de la Universitat, o aquelles que tenen conveni amb la UPV. Consta de set taules equipades amb ordinador, telèfon, armaris i impressora en xarxa.

En aquest espai es troben les associacions IAESTE, Club de Rol, BEST, CSU i AEGEE.

Sala de graus

Finalment, en aquesta planta trobem la sala de graus de la planta primera. Aquesta sala està preparada per a una capacitat de 30 persones. Està dotada d’un sistema de megafonia sense fil i canó de projecció fix, i permet la connexió de múltiples entrades d’àudio. Disposa d’una pantalla, un canó de vídeo fix i una pissarra blanca.

Saló social

En aquesta sala trobaràs el billar, els futbolins, els sofàs i el televisor gegant.