Xicotets Grans Invents

pgi_2016_es

Avui 26 de maig s’ha celebrat en el Saló Social de la Casa de l’Alumne la Sisena Edició de “Xicotets Grans Invents”, un concurs que fomenta la participació de projectes científics, col·laborant la Universitat Politècnica de València, amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana – Demarcació de València (COIICV-DV )

El certamen té com a objectiu potenciar l’interès dels estudiants per la ciència, la tecnologia i els valors emprenedors. Els projectes han d’estar relacionats amb les àrees del coneixement dels estudis científics i tecnològics que s’imparteixen en la UPV: arquitectura i construcció; ciències; enginyeria agroalimentària i forestal; enginyeria industrial i aeronàutica; tecnologies de la informació i les comunicacions, o enginyeria biomèdica.

La UPV és una universitat innovadora al servei de la societat i del seu progrés, excel·lent en la formació de professionals i en la recerca. Per aqueix motiu, els projectes han de reflectir aquesta doble idea, i ser alhora excel·lents i realitzats amb vocació de servei a la societat i al seu progrés.

Aquesta iniciativa està dirigida a alumnes de 4º de l’ESO, 1º de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de la Comunitat Valenciana, en la qual s’ha de presentar una maqueta, un prototip, un invent, un experiment, un joguet o qualsevol altra iniciativa original mantenint la temàtica de ciència i tecnologia.

Els guanyadors del concurs seran premiats amb 500 euros cadascun. Cada guardó es repartirà destinant 100 euros per a cada alumne que ha participat en el projecte i 100 euros per al tutor.

Per a més informació:

http://www.info.upv.es/pgi/index-es.html