Activitat UPVisió

Arriba la setmana d’Eurovisió i, com a la UPV no volem ser menys, hem organitzat el nostre concurs propi. I no, ací no es votaran països, es votarà, entre les propostes de l’alumnat de la setmana passada, el millor lloc del nostre territori. I a més, si dones els teus “12 points”, optaràs a un meravellós sorteig de 5 dessuadores de la @tendaUPV.
Com participar-hi? En aquest post de Instagram. Per a donar el teu vot hauràs de donar-hi MG al comentari de baix en el que està el teu lloc favorit, seguir-nos al nostre i dir amb quina persona de la UPV t’hi aniries.
Molt d’ànim i… START VOTING NOW!!!

REGLES DEL JOC

  • Participar en el sorteig a través del post d’Instagram del 18 al 21 de maig.
  • Donar-hi MG al comentari de baix en el que està el teu lloc favorit, seguir-nos al nostre i comentar amb quina persona de la UPV t’hi aniries.
  • En acabar l’activitat es publicaran els guanyadors i les guanyadores.

 

CONDICIONS

  • Els participants en l’activitat, pel mer fet de ser-ho, cedeixen a la Casa de l’Alumne de la Universitat Politècnica de València per un termini màxim 14 dies, els drets de difusió dels comptes d’Instagram facilitades, podent la Casa de l’Alumne de la Universitat Politècnica de València, durant aquest termini, utilitzar el nom dels comptes, sempre en l’àmbit de les seues competències.

 

BASES COMPLETES

Descripción actividad UPVisió