Actes de Celebració del 20 Aniversari

El dimarts dia 12 de desembre es realitzaran els actes per a celebrar el 20 aniversari de l’obertura de la Casa de l’Alumne.

L’horari de les activitats és el següent:

  • 12.00 Paraules Rector, obertura edifici, bufat de ciris
  • 13.00 Mascletá
  • 14.00 Repartiment Paella
  • 15.00 Grups Musicals
  • 18.00 Repartiment Xocolate i Coca de LLanda

Per a la recollida de la ració de paella i del xocolate de la vesprada, és necessari arreplegar un tiquet prèviament, en el Punt d’Atenció de la Casa de l’Alumne, els dies 7 i 11 de desembre en horari de 07.00 a 23.00 hores, i cal fer-ho amb el carnet UPV.

Els estudiants que vulguen interpretar alguna actuació musical, en l’horari de 15.00 a 18.00 hores el dia 12, hauran d’enviar un correu electrònic a jmorama@upv.es, indicant el tipus de música i les necessitats tècniques per a la sonorització. S’ha d’enviar el correu abans del diumenge dia 10 de desembre.

  • Fullet commemoratiu 20 Aniversari, punxa ací per a veure-ho.

Image 1 of 1

Pots veure la notícia de la UPV ací.

Vídeo-reportatge de la radiotelevisió UPV

 

La celebració es va desenvolupar segons el planejat, iniciant a les 12.00 del migdia en els exteriors de la  Casa de l’Alumne. En el lloc es van congregar els representants de les Delegacions d’Alumnes, l’equip del rectorat i diverses autoritats universitàries. Entre els presents es trobava Justo Nieto, el rector que, fa dues dècades, va impulsar la creació de l’edifici. Després dels discursos de Pepe Capilla, rector actual, Justo Nieto i la delegada d’Alumnes, Rayan Faiz, en els quals van ressaltar la importància de la Casa de l’Alumne, es va procedir a un acte simbòlic de tall de cinta per a commemorar la inauguració de l’edifici.

Una vegada dins es van bufar els ciris del pastís preparat per a l’ocasió i es van escriure alguns missatges en el llibre de signatures. Així mateix, Just net, el rector i els Delegats d’Alumnes van fer una xicoteta visita a l’exposició instal·lada a la sala Ximo Mora amb motiu de l’Aniversari.

A les 13.00 hores, es va celebrar una mascletá en la qual Justo Nieto va tenir l’honor d’encendre la metxa. Tot seguit, es va donar pas al menjar, on cada estudiant va rebre un plat de paella i un porció de pastís. A partir de les 15.00, van començar les actuacions musicals, en les quals diversos estudiants van exhibir el seu talent davant el públic present. Finalment, a les 18.00 es van repartir xocolate i coca de llanda.