Dia del Donant de Sang UPV 2022

Ahir, 20 de desembre, es va realitzar un acte de reconeixement a la Casa de l’Alumne, per part de la Delegació d’Alumne UPV, als estudiants que van participar com a voluntaris en la promoció de la campanya de donació de sang.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han ajudat en aquesta iniciativa.

El dimecres dia 16 de novembre, es realitzarà el Dia del Donant de Sang UPV, durant aqueix dia s’habilitarà la planta baixa de la Casa de l’Alumne per a fer una donació multitudinària. L’horari serà de 09.00 a 20.00 hores.

Es tracta de conscienciar a la comunitat universitària la falta de sang en el banc de sang i la importància de donar per als moments de necessitat. Es necessiten diàriament 650 unitats de sang per a donar servei als hospitals valencians.


Tots els voluntaris d’aquesta activitat han de realitzar un taller formatiu de 2 hores, el dimecres dia 9 de novembre, a la Sala de Graus 1, a la Casa de l’Alumne, en horari de 12.00 a 14.00. Si ja has realitzat el taller en anys anterior no és necessari venir, encara que es recomana per a actualitzar-se i per a participar en l’organització del dia 16.

La principal tasca dels voluntaris és realitzar suport en la difusió i informació als donants, per a promocionar l’activitat per a augmentar la donació.

I recordar que totes les activitats de voluntariat, es traslladen a un sumatori d’hores de participació en la plataforma de voluntariat per a després poder reconèixer crèdits de lliure configuración

És necessari inscriure’t a través de la següent plataforma.