Taller tapes

cata_vinos_peq

L’objectiu es apropar el mon de la gastronomia, la enologia i els productes de la nostra cultura mediterrànea als universitaris.

El vi ha sigut sempre un producte molt arrelat a les nostres terres, així que amb el seminari i la cata de vins i caves de la nostra comunitat, pretenem ensenyar a valorar els distints caldos que es preparen a les nostres bodegues. Obrint els sentits del participants a noves experiéncies amb aquesta cultura del vi.

La tapa es un producte 100% espanyol i es mereix un homenatge amb un taller de tècniques de tractament d’ingredients, espècies i maridatges per a obrir les portes als presents al mon de la cultura gastronòmica del nostre país.

L’horarí es el següent:

-Dia: Dijous 8 de Maig
-Hora: de 12:30 a 13:45h
-Lloc: Sala Ximo Mora

Explicació del seminarí:
Et presentem la cata de vins i el taller de tapes de IASTE!

Tindrà lloc el proper dia 8 de Maig i constarà de dos parts:
– Cata de vins: Vine a catar el vi com ho faria un autèntic professional! L’event tindrà lloc en la sala de Ximo Mora a les 12:30 i podràs catar 4 vins (2 negres i 2 blancs) amb les instrucciones de un aut&egraventica catadora professional!

– Taller de Tapes: Tindrà lloc a partir de les 13:45, estarem situats a la gespa que hi ha davant de la Casa Del Alumne. Estarà format per 4 estands dels quals representaran un país diferent. Hi trobaràs els ingredients característics juntament amb unes receptes perquè elaboris la teva millor tapa. Un jurat anirà revisant tots els teus moviments i avaluarà la millor tapa.

Hi haurà premis a les millors tapes!!

Inscripció i activitats gratuïtes!!

Les places són limitades, apunta’t JA!!

Per a més informació e inscripció(l’insgreció es gratuita)