Dia Internacional de la Lluita contra el SIDA

Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra en SIDA, des de la Casa de l’Alumne UPV, anem a realitzar diferents activitats per a informar a la comunitat universitària sobre els riscos i prevencions de les infeccions de transmissió sexual.Oficial_UPV

El 18 de novembre es va realitzar una xarra/taller de prevenció d’infeccions de transmissió sexual, en la qual van participar els alumnes voluntaris de la campanya.

Des del 23 de novembre fins al 4 de desembre estarà distribuïda en la planta principal una exposició sobre “Infeccions de Transmissió Sexual” amb informació sobre cadascuna d’aquestes infeccions, així com els riscos i tractaments.
També es realitzarà el voluntariat amb la campanya “El “Carret Saludable”, en el qual es repartirà material promocional i informatiu. Els alumnes que s’acosten al Carret Saludable, podran participar en el sorteig dessuadores de la UPV.
no saps a què t’exposes quan mantens relacions sexuals sense protecció? amb la informació que repartiran els voluntaris, et resoldran aqueixos dubtes. No et talles!Acosta’t al
Carret Saludable i pregunta!
El dijous 2 de desembre es realitzarà una prova ràpida per a detectar el VIH (Casa de l’alumne, Espai Emprenedor, de 10.00 a 14:00 hores) tens dubtes? crees que pots tenir VIH? Fes-te la prova, en menys de 30 minuts tindràs els resultats. És anònim i confidencial.
Davant el dubte, fes-te la prova. Aquesta activitat estarà coordinada pels tècnics del Centre D’Informació i Prevenció de la SIDA (València).

Dinámica_ITS

 

Mes Info: http://www.cdc.gov/std/spanish/folletos.htm

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LtHHRJxxZQU&w=640&h=480]

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4LIGtPzmC-c;w=640&h=480]