Mesures contra el COVID19⚠️

LA CASA DE L’ALUMNE TANCA AL PÚBLICO L’EDIFICI FINS QUE ES REPRENGUEN LES CLASSES



A partir del dissabte, dia 14 de març, la Casa de l’Alumne tanca al públic l’edifici, fins que es reprenguen les classes de la Universitat Politècnica de València. En tractar-se la Casa de l’Alumne d’un espai públic, és necessari tancar-lo per a minimitzar l’efecte del coronavirus.

En conseqüència, l’edifici romandrà tancat fins a nova instrucció. Queden suspeses totes les activitats, serveis i reserves d’espais programades.

Els alumnes del programa Generació Espontània, han de posar-se en contacte a través de l’adreça de correu electrònic generacionespontanea@upv.es per a resoldre qualsevol dubte o també pot consultar el següent document: ací.

L’accés a l’edifici queda restringit al personal estrictament autoritzat (PAS, personal neteja, personal de seguretat i Delegació d’Alumnes UPV).

L’Atenció al Públic es continuarà prestant en els horaris habituals, realitzant les consultes a distància a través de l’adreça de correu electrònic casalum@upv.es en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00 hores.

La Casa de l’Alumne informarà, a través de la pàgina web i les xarxes socials, de qualsevol canvi de la situació tan prompte com succeïsca.

Medidas contra el COVID19

 

Mesures contra el COVID19