Mesures contra el COVID19⚠️

LA CASA DE L’ALUMNE TANCA AL PÚBLICO L’EDIFICI FINS QUE ES REPRENGUEN LES CLASSESA partir del dissabte, dia 14 de març, la Casa de l’Alumne tanca al públic l’edifici, fins que es reprenguen les classes de la Universitat Politècnica de València. En tractar-se la Casa de l’Alumne d’un espai públic, és necessari tancar-lo per a minimitzar l’efecte del coronavirus.

En conseqüència, l’edifici romandrà tancat fins a nova instrucció. Queden suspeses totes les activitats, serveis i reserves d’espais programades.

Els alumnes del programa Generació Espontània, han de posar-se en contacte a través de l’adreça de correu electrònic generacionespontanea@upv.es per a resoldre qualsevol dubte o també pot consultar el següent document: ací.

L’accés a l’edifici queda restringit al personal estrictament autoritzat (PAS, personal neteja, personal de seguretat i Delegació d’Alumnes UPV).

L’Atenció al Públic es continuarà prestant en els horaris habituals, realitzant les consultes a distància a través de l’adreça de correu electrònic casalum@upv.es en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00 hores.

La Casa de l’Alumne informarà, a través de la pàgina web i les xarxes socials, de qualsevol canvi de la situació tan prompte com succeïsca.

Medidas contra el COVID19

 

Mesures contra el COVID19